Pocketvering matras met koudschuim - HR30 - 70x200cm

- € 0,00
Pocketvering matras met koudschuim - HR30 - 70x200cm

Omschrijving:

Pocketvering matras met koudschuim: Samen slapen was nog nooit zo lekker!Wil je meer ontspannen slapen? Met een pocketvering matras met HR30 schuim is dat geen probleem. Vaak voel je je partner bewegen tijdens zijn of haar slaap. Deze wake-up strak is voorbij! Door het gebruik van HR schuim merk je niet meer van je partner. Er zit een dubbele laag HR-schuim aan elke kant wat het een duurzaam matras maakt.  

NIEUWE TECHNOLOGIE DIE DE SLAAPKWALITEIT VERBETERD

Deze matras is aangepast zodat de veren individueel op ieder lichaam reageren. De pocketveren staan los van elkaar en functioneren onafhankelijk, Dat betekent dat elke veer alleen reageert op de druk die komt van je eigen lichaam. De vering is erg gevoelig en past zich direct aan bij elke beweging die je maakt. Zo heb je altijd de beste ondersteuning. 

ALS JE COMFORT ZOEKT

Pocketvering staat er om bekend dat het erg comfortabel is en uitstekende ondersteuning biedt. Als je gaat liggen voel je direct volledige ondersteuning van je hoofd tot je tenen. Je rug krijgt de juiste support en je spieren zullen zich ontspannen. Koudschuim zorgt ervoor dat je lichaam de specifieke tegendruk en de ondersteuning krijgt die het nodig heeft. Koudschuim past zich ook aan je lichaam aan, Perfect voor slapers van 70 tot 120 kg. Eindelijk zal je een goede, betrouwbare ondersteuning onder je voelen. Wij zorgen dat je weer een goede nachtrust krijgt en dat je weer fris en fruitig aan de dag kunt beginnen. 

BETROUWBARE BESCHERMING TEGEN HUISSTOFMIJT ALS JE SLAAPT

Als je last hebt van allergie is het belangrijk om goed onderen bovenbescherming te hebben. Met dit matras hoef je hierover geen zorgen meer te maken! Het matras heeft een extra beschermingslegering en daar kun je afritsbare en wasbare wassen en bacterien en huisstofmijt geen kans geven. Zo weet je dat je de nacht goed door kan slapen!  

MAKKELIJK MEE TE NEMEN– OPGEROLD MATRAS

Om je matras zo makkelijk mogelijk in je slaapkamer te krijgen hebben we het voor je opgerold en in beschermend folie en karton verpakt. Zo is je matras veel makkelijker te vervoeren. Stop het matras in je auto en rijd er mee naar je caravan. Daar open je het pakket en rol je het matras uit. Na ongeveer 48 uur is je matras helemaal in de originele vorm en kun je lekker slapen. 
Samenstelling: 

Het pocketvering matras bestaat uit een toplaag en een bodemlaag van 3cm HR30 koudschuim en pocketveren met daaromheen vilt. 

    EAN Code:
  • 8720882300273Webwinkel: Perfecthomeshop
 
Prijs: € 148.00
 

©2024 Tuin-idee.nl - alles voor je tuin | Privacy statement