Pocketvering matras love© H2 - 180x210cm - Pocketveermatras - Matras met Veren

- € 0,00
Pocketvering matras love© H2 - 180x210cm - Pocketveermatras - Matras met Veren

Omschrijving:

Love© - Pocketvering Matras tot 100 kgHet Love© matras is gemaakt van pocketveren tot 262 per m2 en een dik vilt, het biedt comfort en ondersteuning voor slapers met een lichaamsgewicht tot 100 kg. 

PERFECTE STEVIGHEID EN ULTIEM COMFORT

Het aantal veren in dit matras geeft minder drukpunten en een betere lichaamsondersteuning. Het gewicht wordt hierdoor gelijkmatig verdeeld.  

VERTROUWDE POCKETVERING MET EEN LAAG SCHUIM VAN 2CM AAN BEIDE ZIJDEN VOOR MENSEN MET EEN GEWICHT TOT 100 KG

Pocketveren matrassen passen zich helemaal aan aan je lijf, stuk voor stuk op een unieke manier omdat de veren perfect meebewegen met je lichaam en heel comfortabel aanvoelen. Het Pocketvering Matras tot 100 kg bevat body comfort zones. Ieder gebied wordt ondersteund. De verschillende zones sluiten perfect aan op verschillende gebieden in het lichaam die hun eigen druk verdienen om te kunnen ontspannen tijdens de nachtelijke ontspanning. Door 2cm schuim met mattenschuim aan beide zijden kunt je zeker zijn van een stabiele matras met maximale ondersteuning.  

HYGIËNISCH EN GESCHIKT VOOR SLAPERS MET ALLERGIEËN

De wasbare en verwijderbare hoes zorgt er voor dat huisstofmijt geen enkele kans krijgen in je bed. Vanwege de antiallergische kenmerken is het Pocketvering Matras love tot 100 kg uitermate geschikt voor slapers met allergieen - je zult elke dag heerlijk van je nachtrust kunnen genieten zonder loopneus en jeukende neus of ogen. De afritsbare hoes kan te allen tijde gewassen worden. Perfect toch! 

SCHERPE PRIJS– ALIJD WAAR VOOR JE GELD!

Goede producten hoeven niet duur te zijn. De Love© is ontwikkeld om je te helpen beter te slapen. Hoewel de productie van matrassen kostbaar is, snijden wij in onnodige kosten. Geen fancy winkelpanden, geen billboards, geen dure tv-reclames of reclamefolders in je brievenbus. Wij bieden je uitsluitend kwalitatief goede producten tegen eerlijke, scherpe prijzen.  

Technische gegevens

Pocketvering kern: : met body comfort zones die onafhankelijk van elkaar beweegt– 262 veren/m2Comfort: 2 lagen (van 2 cm) comfort schuim aan beide zijdesStevig: Voorzien van 2 cm laag schuim voor slapers tot 100 kg

    EAN Code:
  • 8720882300624Webwinkel: Perfecthomeshop
 
Prijs: € 319.00
 

©2024 Tuin-idee.nl - alles voor je tuin | Privacy statement