Multipocket Matras Koudschuim - Massage Foam Multilayer 160x210cm

- € 0,00
Multipocket Matras Koudschuim - Massage Foam Multilayer 160x210cm

Omschrijving:

Wil jehelemaal opgeladen aan de dag beginnen? Dan is een goed matras echt essentieel.Op dit matras met massage functie slaap je extra goed! Waardoor jij en jelichaam’s nachts kunnen ontspannen. Gegarandeerd een heerlijk, rustgevendenacht slaap. En dat is belangrijk: slapen is namelijk hartstikke goed voor jegezondheid! Door een slechte nachtrust kun je last krijgen van klachten alsvermoeidheid, stress en zelfs een burn-out. Het is misschien even eeninvestering, maar een goede matras is het dubbel en dwars waard! Ben je op zoeknaar een stevig en duurzaam matras? Dan is Multipocket Matras Koudschuim - Massage Foam Multilayer 160x210cm de perfecte oplossing voor jouVoordelen Multipocket Matras Koudschuim - Massage Foam Multilayer 160x210cm

    ExtraComfort: 2 cm massageschuim aan de ene zijde&2 cm massageschuim aan deandere zijde.

     Wasbare enafritsbare hoes met ingebouwde anti allergene bescherming

    Extrastevigheid: Voorzien van twee lagen koudschuim van 2 cm. Tussen demultipocketvering en het schuim zit een laag vilt ter bescherming

    Massagecomfort:Zeer hard matras met ingebouwde massage functionaliteit.
Multipocket Matras Koudschuim - Massage Foam Multilayer 160x210cm :Super stevig

Het Multipocket Matras Koudschuim - Massage Foam Multilayer is gemaakt vankoudschuim. Met als resultaat een stevig, hard en duurzaam matras wat aan beidezijden te beslapen is. Niet alleen praktisch, het matras is hierdoor ookhygienischer en gaat een stuk langer mee dan een matras waar je maar op eenkant op kan slapen. Heb je het ’s nachts gauw warm? Goed nieuws, want hetkoudschuim absorbeert het vocht en ventileert goed. Die hete zomernachten? Daarhoef jij met dit matras niet meer bang voor te zijn! Het Multipocket Matras Koudschuim - Massage Foam Multilayer 160x210cm is super stevig entegelijkertijd heeft het een massage functie, waardoor jouw lichaam de ideale,stevige ondersteuning krijgt die het zo nodig heeft. Alle materialen zijnbovendien door ons zorgvuldig getest en zijn van de hoogste kwaliteit. Alleszodat jij echt goed kan slapen. Een perfecte match voor iedereen die de nachtgraag op een comfortabel, duurzaam en goed ventilerend matras doorbrengt!

Het beste matras voor zware mensen!

Ben je een zware slaper? Dan is het Multipocket Matras Koudschuim - Massage Foam Multilayer 160x210cm echt ideaal voor jou. Gelukkig is daar deMultipocket Matras Koudschuim - Massage Foam Multilayer als uitkomst: een echtekrachtpatser, een speciaal matras voor mensen van 120 kg tot 150kg. Door dehardheid van het matras ondersteunt het Multipocket Matras Koudschuim - MassageFoam Multilayer HR50 jouw lichaam perfect en gaat dit matras kuilvorming tegen.Zo ligt je romp nooit meer dieper in het matras dan je benen en armen. En datligt wel zo lekker. Dit is een heerlijk matras, welke slaappositie jij ookhebt. Rugslaper, buikslaper of zijslaper, dit matras is voor elke slapergeschikt. En de volgende ochtend weer fris en fruitig op!
Extra mooi meegenomen: dit Multipocket Matras Koudschuim - Massage Foam Multilayer 160x210cm is inclusief gewatteerde en wasbare matrashoes diemakkelijk afneembaar is. Zeg maar dag tegen stof en vlekken op jouw matras!Ondersteunendematrassen van het beste materiaal, voor de scherpste prijs: dat is waar we bijons voor staan. Een mooi en fijn thuis voor jou, ongeacht waar jewoont of wat je te besteden hebt. Het is belangrijk om het matras regelmatig omte draaien. Zo gaat het lekker lang mee!

Technische details:
Afmeting: 160x210x21cmInclusief Antibacteriele OEKO-TEX matrashoes 80% katoen, 20%polyester, afritsbaar en wasbaar.Aanbevolen gewicht gebruiker: 120 tot 150 kgMassage Foam Multilayer Matras dikte: 21 cm

Leveringen retourneervoorwaardenHet duurt 48tot 72 uur voordat een matras terug is in zijn originele vorm. Het matras wordtnamelijk opgerold en vacuum verpakt. Zo kunnen we meer matrassen vervoeren pertransport en is de CO2 uitstoot lager! Je hebt de mogelijkheid om je matras oftopper binnen 30 dagen te retourneren. Let op: je kunt het alleen retournerenals het aan de volgende voorwaarden voldoet:

     Hetmatras of de topper is maximaal 30 dagen in jouw bezit;

     Hetmatras of de topper is niet beslapen;

    Hetmatras of de topper is verpakt in de originele verpakking. Heb je het matras ofde topper al wel uit de originele verpakking gehaald? Geen probleem, maar roldeze niet op wanneer je het terug gaat sturen, want dan kunnen we je geen geldterug geven.

    EAN Code:
  • 7423455964940Webwinkel: Perfecthomeshop
 
Prijs: € 429.00
 

©2024 Tuin-idee.nl - alles voor je tuin | Privacy statement