Babymatras - 80x200 cm - Latex&Memoryfoam - Traagschuim Babymatras

- € 0,00
Babymatras - 80x200 cm - Latex&Memoryfoam - Traagschuim Babymatras

Omschrijving:

Wil je het perfecte babymatras? Dit geweldige babymatras ondersteunt je kind als geen ander. Met een zijde van traagschuim en een zijde van latex, is dit matras gemaakt voor ultiem comfort. Bovendien is het gemakkelijk te vervoeren en past het in elk wiegje. Geef je kind een matras waar het mee kan groeien en geef jezelf wat gemoedsrust met het Babymatras - Latex&Memoryfoam - 80x200 cm.ONDERSTEUNENDOp zoek naar een matras die het zich ontwikkelende lichaam van je baby ondersteunt? Kijk dan niet verder dan onze Latex&Memoryfoam Baby Matras. Dit matras heeft traagschuim aan de ene kant en latex aan de andere, waardoor jouw baby het ultieme comfort en ondersteuning krijgt. Deze combinatie van materialen zorgt ervoor dat de ruggengraat van je baby goed wordt uitgelijnd, terwijl de zachte stoffen hoes zorgt voor een zacht en comfortabel slaapoppervlak.Technische beschrijving:•Materiaal kern: 5 cm comfortschuim•Materiaal zijde 1: 4 cm Latex schuim•Materiaal zijde 2: 5 cm traagschuim• Afmetingen: 80x200 cm 
Levering en retourneervoorwaarden
Het duurt 48 tot 72 uur voordat een matras terug is in zijn originele vorm. Het matras wordt namelijk opgerold en vacuum verpakt. Zo kunnen we meer matrassen vervoeren per transport en is de CO2 uitstoot lager! Je hebt de mogelijkheid om je matras of topper binnen 30 dagen te retourneren. Let op: je kunt het alleen retourneren als het aan de volgende voorwaarden voldoet:
Het matras of de topper is maximaal 30 dagen in jouw bezit;Het matras of de topper is niet beslapen;Het matras of de topper is verpakt in de originele verpakking. Heb je het matras of de topper al wel uit de originele verpakking gehaald? Geen probleem, maar rol deze niet op wanneer je het terug gaat sturen, want dan kunnen we je geen geld terug geven.

    EAN Code:
  • 7423450543577Webwinkel: Perfecthomeshop
 
Prijs: € 223.00
 

©2024 Tuin-idee.nl - alles voor je tuin | Privacy statement