Babymatras - 80x200 cm - Kokosvezel

- € 0,00
Babymatras - 80x200 cm - Kokosvezel

Omschrijving:

Je wilt het beste voor jouw kind, en daar hoort een goede nachtrust bij. Geef ze de ondersteuning die ze nodig hebben met dit babymatrasje. Het is gemaakt met een laag kokosvezels, dus comfortabel en duurzaam. Bovendien is het ontworpen om de rug en nek van je kleintje te ondersteunen, zodat hij of zij de best mogelijke nachtrust krijgt. Geef je kind een matras waar het mee kan groeien en geef jezelf wat gemoedsrust met het Babymatras - Kokosvezels - 80x200 cm.
DUURZAME KEUZEEen natuurlijke en comfortabele keuze voor baby. Een matras gemaakt van volledig natuurlijke materialen? Ja, graag! Ons babymatras van kokosvezels is perfect voor milieubewuste ouders. Deze duurzame optie is duurzaam en ondersteunend, en zorgt ervoor dat jouw kind een goede nachtrust heeft. Met een hoes die afritsbaar is zodat je hem makkelijk in de wasmachine kunt wassen, is dit matrasje heel makkelijk schoon te houden. Maak de gezonde keuze voor jouw kleintje en kies voor ons kokosvezel babymatras.
Technische beschrijving:• Kern: polyurethaanschuim en 1 cm kokosvezel• Afmetingen: 80x200 cm 
Levering en retourneervoorwaarden
Het duurt 48 tot 72 uur voordat een matras terug is in zijn originele vorm. Het matras wordt namelijk opgerold en vacuum verpakt. Zo kunnen we meer matrassen vervoeren per transport en is de CO2 uitstoot lager! Je hebt de mogelijkheid om je matras of topper binnen 30 dagen te retourneren. Let op: je kunt het alleen retourneren als het aan de volgende voorwaarden voldoet:
Het matras of de topper is maximaal 30 dagen in jouw bezit;Het matras of de topper is niet beslapen;Het matras of de topper is verpakt in de originele verpakking. Heb je het matras of de topper al wel uit de originele verpakking gehaald? Geen probleem, maar rol deze niet op wanneer je het terug gaat sturen, want dan kunnen we je geen geld terug geven.

    EAN Code:
  • 7423425214228Webwinkel: Perfecthomeshop
 
Prijs: € 150.00
 

©2024 Tuin-idee.nl - alles voor je tuin | Privacy statement