Babymatras - 60x120 cm - Latex

- € 0,00
Babymatras - 60x120 cm - Latex

Omschrijving:

Geef je kleintje de beste nachtrust met dit Babymatras. Deze matras is gemaakt van latex en is zacht en comfortabel, maar ook ademend en antiallergisch. Het elastische materiaal zorgt voor de juiste positie van de rug, waardoor je baby optimaal wordt ondersteund. Geef je baby het geschenk van een goede nachtrust met dit Babymatras Latex - 60x120 cm.
HEERLIJK SLAPEN
Een gezonde slaap voor je baby. Een goede matras is de sleutel tot een gezonde en rustige slaap voor je baby. Deze latex matras is ontworpen om de juiste positie van de rug te verzekeren en heeft elastisch materiaal wat voor optimale ondersteuning zorgt. Het is ook ademend en zacht, waardoor het zeer comfortabel is. Tot slot is het antiallergisch, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw kind de hele nacht veilig en gezond zal zijn. Zorg ervoor dat jouw kind zijn leven begint met een goede nachtrust - koop vandaag nog dit babymatras!
Technische beschrijving:
• Kern: 5cm schuim• Materiaal beide zijdes: 2cm laag Latex• Afmetingen: 60x120cm 
Levering en retourneervoorwaarden
Het duurt 48 tot 72 uur voordat een matras terug is in zijn originele vorm. Het matras wordt namelijk opgerold en vacuum verpakt. Zo kunnen we meer matrassen vervoeren per transport en is de CO2 uitstoot lager! Je hebt de mogelijkheid om je matras of topper binnen 30 dagen te retourneren. Let op: je kunt het alleen retourneren als het aan de volgende voorwaarden voldoet:
Het matras of de topper is maximaal 30 dagen in jouw bezit;Het matras of de topper is niet beslapen;Het matras of de topper is verpakt in de originele verpakking. Heb je het matras of de topper al wel uit de originele verpakking gehaald? Geen probleem, maar rol deze niet op wanneer je het terug gaat sturen, want dan kunnen we je geen geld terug geven.

    EAN Code:
  • 7423440192150Webwinkel: Perfecthomeshop
 
Prijs: € 118.00
 

©2024 Tuin-idee.nl - alles voor je tuin | Privacy statement